S'obren les inscripcions per a les activitats esportives dirigides

S'obren les inscripcions per a les activitats esportives dirigides31 d'agost de 2021

A partir de l'1 de setembre queden obertes les inscripcions per a les activitats esportives dirigides que es faran al Poliesportiu des Castell.

Les classes, que comptaran amb monitors especialitzats de l’empresa Biosport, s’iniciaran el dilluns 13 de setembre.

Novetats: biotraining i bodystep

Biotraining és una activitat que combina exercicis de força i de capacitat cardiovascular amb l’objectiu de facilitar tasques quotidianes, millorar el rendiment esportiu i prevenir lesions. És un entrenament que utilitza el pes corporal, a més d’elements com peses, barres, etc, i que permet adaptar la intensitat a la condició física de cadascú.

Bodystep és un programa d’entrenament d’implicació cardiovascular de 45 minuts en el qual s'empra l’step al ritme de la música coreografiada i que experimenta una energètica i equilibrada combinació d’exercicis també a terra, per un treball més complet i eficaç.

A part de les citades activitats, es mantenen les activitats de pilates de matí i capvespre, la gimnàstica per a gent gran i la gimnàstica d’esquena.

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer de dilluns a divendres, de 17 a 20, al Poliesportiu des Castell o enviant el full d’inscripció omplert a esports@aj-escastell.org o escastell@biosportmenorca.com.

El full d’inscripció el podeu trobar al final d'aquesta pàgina. 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell