Acte d'entrega de la Medalla d'Or des Castell a Toni Vidal

Acte d'entrega de la Medalla d'Or des Castell a Toni Vidal12/09/2021

3 de setembre de 2021

El pròxim 12 de setembre, a les 19 hores, tindrà lloc a la plaça de s'Esplanada des Castell l'acte institucional d'entrega de la Medalla d'Or des Castell al fotògraf Antoni Vidal Miquel (Es Castell, 29 de juny de 1934).  

Durant l'acte, que serà obert a tota la ciutadania, també es mostrarà una pedra amb una inscripció commemorativa del 250è aniversari de la fundació del poble des Castell, que més endavant es col·locarà a la plaça de s'Esplanada. 

Medalla d'Or

Amb la concessió de la Medalla d'Or al fotògraf Toni Vidal, l'Ajuntament des Castell vol retre homenatge a la seva dilatada carrera professional.

Segons les seves dades biogràfiques, l'afició a la fotografia de Toni Vidal es va despertar de ben jove i posteriorment es va convertir en professió.

Enamorat de la seva terra, Vidal ha retratat la Menorca quotidiana, les festes, el camp, les ciutats, els oficis artesans i els paisatges. 

També destaquen els seus retrats de personatges rellevants de la cultura catalana, com Salvador Dalí, Joan Miró, Antoni Tàpies, Joan Ponç o Mercè Rodoreda, entre d'altres

El 2008 va rebre la Taula d'Or del Premi Maria Lluïsa Serra, del Consell Insular de Menorca, i el 2019 la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell