Campanya publicitària de Nadal de Ràdio Es Castell

Campanya publicitària de Nadal de Ràdio Es Castell12 de novembre de 2021

Tots els comerços des Castell que vulguin participar en la campanya publicitària de Nadal, Cap d’Any i Reis de Ràdio Es Castell, mitjançant l'emissió d'una falca publicitària per felicitar les festes, ho poden sol·licitar fins al pròxim 2 de desembre.

Seguint amb la mateixa línia d’ajuts als comerciants, entitats, professionals i associacions d’aquesta població per poder revitalitzar l’economia local, aquesta campanya tornarà a ser gratuïta.

L’únic requisit és entregar per escrit la falca publicitària que voleu que surti per l’emissora felicitant les festes a les oficines de Cultura de l'Ajument, o per correu electrònic a: cultura2@aj-escastell.org.

 
Enllaços Relacionats
Formulari de sol·licitud

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell