L'Ajuntament renova les cessions d'ús de les instal·lacions esportives a les entitats del municipi

L'Ajuntament renova les cessions d'ús de les instal·lacions esportives a les entitats del municipi18 de novembre de 2021

L'Ajuntament ha renovat els acords de cessió d'ús de les instal·lacions de la Zona Esportiva Sergio Llull i del CEIP Àngel Ruiz i Pablo amb les diferents entitats del municipi. 

Concretament, s'han renovat els acords amb el Club Voleibol Es Castell, el Club Tennis Taula Es Castell, el Club Menorca Trail Es Castell, el Club Karate Es Castell, l'Associació Patinatge Es Castell, el Menorca Bàdminton Es Castell, el Club Judo Es Castell, el Club Rítmic Es Castell i l'Associació Aikido Es Castell.

La regidora d'Esports, Irene Triay, ha assenyalat que "amb la cessió dels espais esportius de forma gratuïta, des de l'Ajuntament fem una aposta pel foment de la pràctica esportiva i estalonam els clubs del municipi perquè puguin desenvolupar les seves activitats en les millors condicions".

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell