Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell ret homenatge als seus voluntaris amb una edició limitada de Gin Xoriguer

L'Ajuntament des Castell i l'empresa Gin Xoriguer s'han unit per retre un merescut homenatge a uns 80 voluntaris, entre particulars i empreses, que han aconseguit amb el seu esforç i dedicació altruista dur a terme la recuperació etnològica dels dos molins del municipi.

La iniciativa consisteix en l'elaboració d'una edició limitada de 300 ampolles de Gin Xoriguer que portaran una etiqueta amb una imatge dels dos molins reconstruïts. S'ha triat per a l'ocasió el model d'ampolla de color marró imitació fang.

Tots els voluntaris rebran una ampolla de regal com a mostra d'agraïment per la feina que han dut a terme.

L'alcalde Lluís Camps i el gerent de l'empresa, Adolfo Vilafranca, han anunciat aquest matí aquesta iniciativa arran d'una proposta del primer. Camps ha assegurat que d'aquesta manera s'aconsegueix donar una major difusió a la nova imatge del municipi que ofereixen els dos molins recuperats, que es completarà amb la finalització, en un termini aproximat d'un mes, de les obres del carril bici que unirà És Castell amb Maó.

Per la seva banda, el gerent de Gin Xoriguer, Adolfo Vilafranca, ha destacat que la imatge de la seva empresa és precisament un molí i, a més, que amb aquesta iniciativa aporten el seu gra de sorra en l'homenatge als voluntaris, el treball dels quals suposa una millora de la imatge turística d'Es Castell en particular i de Menorca en general.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell