Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell s'estalvia 40.000 euros en la neteja viària i recollida d'escombraries

El ple de l'Ajuntament des Castell aprovarà passat demà dijous la segona pròrroga de renovació del contracte de neteja viària i recollida d'escombraries amb l'empresa FOCSA. El Consistori ha decidit aplicar la clàusula del contracte que permet executar dues pròrrogues d'un any de durada cadascuna en finalitzar la vigència de l'acord, establert per un període de 8 anys. En 2014 es va signar la primera pròrroga i ara es durà a terme la segona, amb un estalvi de 40.000 euros cada any, un cop s'han amortitzat els vehicles i elements de transport que s'utilitzen per realitzar la neteja de carrers i la recollida d'escombraries set dies a la setmana.


L'equip de govern ha destacat la importància de la iniciativa perquè suposa un estalvi important per a les arques municipals, mantenint sempre la qualitat del servei i els llocs de treball actuals.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell