Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La Policia Local realitza 164 intervencions de suport al Servei 112

La Policia Local des Castell va intervenir entre els mesos d'abril i desembre de 2014 en un total de 164 ocasions per requeriment del Servei d'Emergències 112, amb l'objectiu de donar suport i complementar la seva tasca en benefici de la societat. Així es reflecteix en la Memòria d'Activitats que abasta tot l'any passat, excepte els tres primers mesos en què no es disposava de sistema informàtic operatiu per registrar el servei.

Cal destacar també d'aquesta memòria la intervenció policial en un total de 40 actes vandàlics i restabliment de l'ordre públic, així com les 56 denúncies cursades relacionades amb la tinença d'animals, principalment per no retirar de la via pública els excrements dels animals

Menció especial mereix el treball dissuasori realitzat pel Policia Tutor a la zona escolar del municipi, ja que durant l'any passat només es van produir un total de vuit casos d'absentisme escolar.

La Memòria d'Activitats de 2014 reflecteix un total de 4.610 intervencions realitzades en tots els àmbits del servei que presta la Policia Local als ciutadans.

L'alcalde, Lluís Camps, ha manifestat que "és molt important destacar la imprescindible tasca que realitzen els policies locals del municipi i, principalment, la seva plena predisposició per ajudar els residents i visitants en tot el que sigui possible".

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell