Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'APB unirà Cala Corb amb el Moll d'en Pons mitjançant passarel·les a la costa

L'Autoritat Portuària de Balears (APB) connectarà el moll de Cala Corb amb la zona del Moll d'en Pons, al port de Maó, mitjançant passarel·les fixes que vorejaran la costa, amb l'objectiu de crear un pas de vianants que salvi el penya-segat. Aquesta actuació permetrà al seu torn ordenar els fondejos existents a la zona, amb amarratges fixos en les passarel·les per a embarcacions de petita eslora.

Es tracta d'una primera fase que es troba en estudi, que permetrà la instal·lació de 420 metres lineals de passarel·les de fusta sintètica de tres metres i mig d'amplada. I és que l'APB projecta a més culminar en propers exercicis la connectivitat de tota aquesta zona de costa d'Es Castell, amb diversos trams de passarel·les que permetin la creació d'un passeig d'uns dos quilòmetres des del Fonduco fins a Cala Pedrera. A més, s'instal·laran nous dics flotants per a la protecció dels amarratges en rades i s'augmentarà en un centenar els llocs d'amarratges fixos per a embarcacions d'eslora inferior als quinze metres.

Així ho ha anunciat avui el president de l'APB, Alberto Pons, en el transcurs de la seva visita a l'alcalde de l'Ajuntament des Castell, Lluís Camps, per posar al dia dels projectes que l'APB té en marxa a la zona de servei del port de Maó que afecta el seu municipi. Per Pons, "aquesta actuació és donar valor al concepte port-ciutat, que tant estem treballant des de la APB".

Millora en Illa Plana

Pons ha anunciat també que la setmana que ve començaran les obres de millora dels molls de Illa Plana. Amb un pressupost de 317.000 euros, l'APB procedirà a la reparació, reconstrucció i pavimentació dels molls mitjançant unes obres que es prolongaran fins a inicis del mes de juny, amb l'objectiu de millorar els usos esportius i la seguretat de la instal·lació.

A més, l'APB procedirà a la pavimentació de la zona de Ponent de Cales Fonts, també dins del municipi des Castell, mitjançant una actuació pressupostada en 180.000 euros. Les obres consistiran a retirar la vorera, la calçada i la zona de passeig actuals per reconstruir amb nous materials que permetin una millor conservació i evitin les nombroses caigudes accidentals per part dels vianants. Després negociar amb l'Ajuntament i els comerciants de la zona, les obres, ja adjudicades, s'iniciaran el pròxim dos de novembre, després de finalitzar la temporada turística.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell