Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

85 persones visiten el patrimoni històric-militar del port de Maó

85 persones van respondre ahir diumenge a una invitació de l'Ajuntament des Castell i el Consorci del Museu Militar de Menorca, cursada a l'Associació de Comerciants d'Es Castell, per dur a terme una visita al patrimoni històric-militar del port de Maó.

L'excursió dominical va servir per conèixer més de prop enclavaments de gran interès turístic i cultural com són el Museu Militar i la Mola. L'excursió va finalitzar amb una visita guiada i una paella a San Felipe.

L'Ajuntament des Castell i el Consorci del Museu Militar de Menorca han dut a terme aquesta iniciativa conjunta a partir d'un suggeriment del Coronel Benjamí Oriola, amb l'objectiu d'oferir més i millor informació als comerciants d'aquest municipi sobre el patrimoni històric, militar i cultural del port de Maó, amb l'objectiu que els resulti més fàcil posteriorment informar els turistes que visitin el municipi.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell