Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

85 persones visiten el patrimoni històric-militar del port de Maó

85 persones van respondre ahir diumenge a una invitació de l'Ajuntament des Castell i el Consorci del Museu Militar de Menorca, cursada a l'Associació de Comerciants d'Es Castell, per dur a terme una visita al patrimoni històric-militar del port de Maó.

L'excursió dominical va servir per conèixer més de prop enclavaments de gran interès turístic i cultural com són el Museu Militar i la Mola. L'excursió va finalitzar amb una visita guiada i una paella a San Felipe.

L'Ajuntament des Castell i el Consorci del Museu Militar de Menorca han dut a terme aquesta iniciativa conjunta a partir d'un suggeriment del Coronel Benjamí Oriola, amb l'objectiu d'oferir més i millor informació als comerciants d'aquest municipi sobre el patrimoni històric, militar i cultural del port de Maó, amb l'objectiu que els resulti més fàcil posteriorment informar els turistes que visitin el municipi.

 
Imatges relacionades
 

Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell