Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell renova la xarxa de sanejament del carrer Cala Corb

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Es Castell ha adjudicat les obres de sanejament del carrer Cala Corb, entre el Moll de Cala Corb i el carrer Stuart, a l'empresa Hidrobal per un import de 50.000 euros.

El projecte contempla la renovació de la xarxa d'aigua (50 metres) i sanejament (150 metres), millorar el funcionament de les infraestructures hidràuliques i augmentar la capacitat dels col·lectors, amb l'objectiu de reduir les fuites i filtracions d'aigües residuals sobre el terreny, evitant així possibles casos d'abocaments cap al mar. Amb aquesta intervenció, un habitatge del Carrer Cala Corb deixarà de rebre filtracions d'aigua residual en episodis de pluja intensa.

Les obres començaran en breu, a finals de març, i el termini d'execució previst és d'un mes aproximadament.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell