Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell instal·la el tercer pipican a Cala Pedrera

El nou pipican del terme municipal des Castell estarà finalitzat en un termini aproximat d'una setmana. Els operaris de la brigada municipal d'obres, amb el suport de dos treballadors contractats mitjançant un conveni amb el SOIB, estan treballant a la zona verda de Cala Pedrera amb l'objectiu d'habilitar la tercera àrea canina del municipi.

El nou pipican donarà cobertura als propietaris de mascotes que resideixin en els nuclis urbans de Sol de l'Est i Santa Ana principalment, amb l'objectiu d'oferir un servei de gran utilitat per als ciutadans amb animals domèstics.

La iniciativa s'emmarca en la segona campanya de conscienciació ciutadana "Es Castell net com tu el vols" que va posar en marxa l'Ajuntament el passat 17 de febrer.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell