Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Educació viària a Es Castell

La Policia Local des Castell ha organitzat per al proper dilluns 30 de març una conferència sobre educació viària a l'escola Àngel Ruiz i Pablo d'aquesta localitat.

L'activitat està destinada als alumnes de cinquè i sisè d'ESO amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge d'hàbits segurs per circular com a vianants i el coneixement dels elements de seguretat dels diferents tipus de vehicles que s'utilitzen habitualment a aquesta edat (patins , bicicletes, etc.).

El Policia Tutor Castell serà l'encarregat d'explicar als joves d'una forma molt entretinguda els conceptes bàsics que han de conèixer, per evitar possibles accidents i circular sempre amb la major seguretat.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell