Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell s'adhereix a L'Hora del Planeta

L'organització conservacionista independent World Wildlife Fun ha organitzat un any més L'Hora del Planeta, una campanya global en què es posa de manifest el suport de ciutadans, institucions i empreses en la lluita contra el canvi climàtic mitjançant el gest simbòlic d'apagar els llums durant una hora. Aquest esdeveniment es celebrarà el proper dissabte 28 de març de 20.30 a 21.30 hores i l'Ajuntament des Castell ha acceptat la invitació d'aquesta entitat per a participar en la campanya.

L'Hora del Planeta va mobilitzar l'any passat a més de 7.000 ciutats de 162 països. A Espanya milers d'entitats i ciutadans van apagar els llums d'oficines i llars, i 250 municipis van deixar sense llum els seus edificis més emblemàtics.

L'equip de govern municipal està compromès amb la cura i el respecte al medi ambient i, amb aquesta iniciativa, pretén aportar el seu gra de sorra en la lluita contra el canvi climàtic.

En conseqüència, per posar de manifest l'adhesió de l'Ajuntament des Castell a L'Hora del Planeta, els llums de diversos carrers s'apagaran el proper dissabte 28 de març entre les 20.30 i les 21.30 hores.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell