Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

INJOVE i Ajuntament des Castell organitzen una ruta nocturna de senderisme

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament des Castell i l'Institut de la Joventut de Menorca han organitzat una nova activitat d'oci que consistirà en una ruta nocturna de senderisme, que es farà per el Camí de Cavalls o camins rurals del terme municipal des Castell.

La iniciativa s'enmarca en l'Alternanits 2014-2015, programa d'activitats d'oci alternatiu per a joves a partir de 14 anys. La ruta es portarà a terme el pròxim dissabte 11 d'abril i està oberta a tothom. El punt de trobada s'ha ubicat a les 19.30 hores a l'esglèsia del poble i l'arribada està prevista a les 21 hores a la Plaça des Mercat, on es servirà un bocata i una beguda a tots els participants. Per poder participar cal inscripció prèvia abans de dia 9 d'abril als punts d'informació jove i/o als casals de joves de tots els municipis de l'Illa.

Es tracta d'una activitat nocturna d'àmbit insular que s'ha organitzat amb totes les mesures de control, suport i seguretat pertinents tenint en compte que s'adreça a gent jove.

Poden obtenir més informació als punts d'informació jove i/o als casals de joves de tots els municipis de l'Illa.

 
Imatges relacionades
 

Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell