Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

INJOVE i Ajuntament des Castell organitzen una ruta nocturna de senderisme

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament des Castell i l'Institut de la Joventut de Menorca han organitzat una nova activitat d'oci que consistirà en una ruta nocturna de senderisme, que es farà per el Camí de Cavalls o camins rurals del terme municipal des Castell.

La iniciativa s'enmarca en l'Alternanits 2014-2015, programa d'activitats d'oci alternatiu per a joves a partir de 14 anys. La ruta es portarà a terme el pròxim dissabte 11 d'abril i està oberta a tothom. El punt de trobada s'ha ubicat a les 19.30 hores a l'esglèsia del poble i l'arribada està prevista a les 21 hores a la Plaça des Mercat, on es servirà un bocata i una beguda a tots els participants. Per poder participar cal inscripció prèvia abans de dia 9 d'abril als punts d'informació jove i/o als casals de joves de tots els municipis de l'Illa.

Es tracta d'una activitat nocturna d'àmbit insular que s'ha organitzat amb totes les mesures de control, suport i seguretat pertinents tenint en compte que s'adreça a gent jove.

Poden obtenir més informació als punts d'informació jove i/o als casals de joves de tots els municipis de l'Illa.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell