Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell acull la Fira d'Abril per tercer any consecutiu

Els dies 10, 11 i 12 d'abril la Plaça Esplanada des Castell acollirà per tercer any consecutiu la celebració a Menorca de la Fira d'Abril, un esdeveniment organitzat per la Casa d'Andalusia, entitat que enguany celebra el 25 aniversari de la seva fundació .

La inauguració tindrà lloc el divendres 10 abril a les 20.30 hores i comptarà amb la presència de l'alcalde del municipi, Lluís Camps, el president del Consell, Santiago Tadeo, i la presidenta de la Casa d'Andalusia de Menorca, Josefa Morillas. Posteriorment, l'Andalús de l'Any, José García Cornejo, procedirà a la lectura del pregó com a acte d'obertura a l'extens i variat programa d'actes previst per a tot el cap de setmana.

Música, ball, exposició de carruatges antics, espectacles eqüestres, teatre, poesia, degustació de la gastronomia tradicional andalusa i, sobretot, molta festa i diversió ompliran la plaça Esplanada i l'espai de més de 800 metres quadrats de la carpa que s'ha instal·lat per celebrar aquest esdeveniment.

Cal destacar les actuacions durant els tres dies de la Fira del Cor Rociero, l'Escola de Ball i els Quadres de Ball de la Casa d'Andalusia de Menorca.

La presidenta de la Casa d'Andalusia de Menorca, Josefa Morillas, ha destacat el disseny del cartell que anuncia l'esdeveniment, perquè amb el mateix s'ha pretès posar de manifest el suport de l'entitat a la candidatura de Menorca Talaiòtica perquè sigui declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat.

L'alcalde d'Es Castell, Lluís Camps, ha agraït la confiança de la Casa d'Andalusia de Menorca perquè han triat el municipi per tercer any consecutiu per celebrar un esdeveniment multitudinari que l'any passat va registrar la participació de més de 4000 persones.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell