Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell acull un any més la Fira de Labors i Manualitats

El proper cap de setmana se celebra a Es Castell la 7a Marató del Craft, Fira de Labors i Manualitats, amb la participació d'un total de 18 expositors de diversos comerços i la celebració de vuit tallers relacionats amb el món del craft, tres dels quals són especials per a nens: Brodat sobre coixí, Fofucha Gorjuss, necesser desplegable, atrapasomnis, clauers i els infantils seran de goma eva, feltre i galetes.

L'activitat, organitzada per l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament d'aquesta localitat, se celebrarà a la Plaça Esplanada a partir del dissabte 18 d'abril, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, i diumenge en horari de 10 a 14 hores.

A més, l'esdeveniment s'amenitzarà, dissabte a les 19 hores, amb l'actuació del Grup Folklòric Castell de Sant Felip i de Báilame el diumenge a les 12 del migdia.

Cal destacar també que l'agrupació Amics del Seat 600 celebrarà una concentració el diumenge, de 10 a 14 hores a la Plaça Esplanada, i han organitzat un "photocall" amb un dels vehicles. El mateix dia, a les 17.30 hores, visitarà la Fira l'entitat Menorca Teixidora, una associació que es dedica a realitzar quedades per tota l'illa per teixir.

L'empresa Diverfun Inflables i Tarta Touille, amb la seva campanya solidària "mossets d'amor" a favor de la nena Nadia Nerea, han confirmat la seva participació en la 7a Marató del Craft.

 
Imatges relacionades
 

Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell