Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell acull un any més la Fira de Labors i Manualitats

El proper cap de setmana se celebra a Es Castell la 7a Marató del Craft, Fira de Labors i Manualitats, amb la participació d'un total de 18 expositors de diversos comerços i la celebració de vuit tallers relacionats amb el món del craft, tres dels quals són especials per a nens: Brodat sobre coixí, Fofucha Gorjuss, necesser desplegable, atrapasomnis, clauers i els infantils seran de goma eva, feltre i galetes.

L'activitat, organitzada per l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament d'aquesta localitat, se celebrarà a la Plaça Esplanada a partir del dissabte 18 d'abril, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, i diumenge en horari de 10 a 14 hores.

A més, l'esdeveniment s'amenitzarà, dissabte a les 19 hores, amb l'actuació del Grup Folklòric Castell de Sant Felip i de Báilame el diumenge a les 12 del migdia.

Cal destacar també que l'agrupació Amics del Seat 600 celebrarà una concentració el diumenge, de 10 a 14 hores a la Plaça Esplanada, i han organitzat un "photocall" amb un dels vehicles. El mateix dia, a les 17.30 hores, visitarà la Fira l'entitat Menorca Teixidora, una associació que es dedica a realitzar quedades per tota l'illa per teixir.

L'empresa Diverfun Inflables i Tarta Touille, amb la seva campanya solidària "mossets d'amor" a favor de la nena Nadia Nerea, han confirmat la seva participació en la 7a Marató del Craft.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell