Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Bàdminton: Júlia Florit i Thaís Daroca semifinalistes en el Màster de El Campello

Les jugadores del Menorca Badminton Es Castell, Júlia Florit i la seva companya de club Thaís Daroca (Sub. 11 de primer any), han sumat dues bones actuacions a la seva campanya de Màsters Nacionals amb les dues semifinals i els dos quarts de final, collits durant aquest mes d’abril a la localitat val·lisoletana de Medina del Campo i l’alacantina de El Campello.
Aquests resultats les consoliden a l’octava posició individual del Rànquing Nacional Sub. 13 en el cas de Júlia, i en idèntica posició en la categoria Sub. 11 en el que respecta a Thaïs. A la modalitat del Dobles Femení Sub. 13 ocupen la quinta posició del Rànquing Nacional.
El darrer Màster Nacional que disputaran aquesta temporada serà del 25 al 26 d’abril A Palma de Mallorca, on Júlia Florit parteix com a cap de sèrie número un, tenint com a clar objectiu la consecució de la seva primera victòria en una prova de vuit estrelles del Circuit Nacional.
El Campionat d’Espanya Sub. 13 (“Se Busca Campeón”) tindrà lloc a Oviedo del 5 al 7 de juny, i contarà amb la participació de les dues jugadores de Menorca.

 
Imatges relacionades
 

Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell