Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Bàdminton: Júlia Florit i Thaís Daroca semifinalistes en el Màster de El Campello

Les jugadores del Menorca Badminton Es Castell, Júlia Florit i la seva companya de club Thaís Daroca (Sub. 11 de primer any), han sumat dues bones actuacions a la seva campanya de Màsters Nacionals amb les dues semifinals i els dos quarts de final, collits durant aquest mes d’abril a la localitat val·lisoletana de Medina del Campo i l’alacantina de El Campello.
Aquests resultats les consoliden a l’octava posició individual del Rànquing Nacional Sub. 13 en el cas de Júlia, i en idèntica posició en la categoria Sub. 11 en el que respecta a Thaïs. A la modalitat del Dobles Femení Sub. 13 ocupen la quinta posició del Rànquing Nacional.
El darrer Màster Nacional que disputaran aquesta temporada serà del 25 al 26 d’abril A Palma de Mallorca, on Júlia Florit parteix com a cap de sèrie número un, tenint com a clar objectiu la consecució de la seva primera victòria en una prova de vuit estrelles del Circuit Nacional.
El Campionat d’Espanya Sub. 13 (“Se Busca Campeón”) tindrà lloc a Oviedo del 5 al 7 de juny, i contarà amb la participació de les dues jugadores de Menorca.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell