Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

El Sine Dolore World Park es dóna cita a Es Castell

L'Ajuntament des Castell acollirà demà passat divendres 8 de maig, a partir de les 20.30 hores, una conferència que versarà sobre "Tractar el dolor, alleujar el sofriment i millorar la qualitat de vida: Sine Dolore", una iniciativa que s'emmarca en el programa d'actes organitzat amb motiu del Congrés de Sine Dolore que se celebrarà a Menorca a partir de demà dia 7 i fins al 10 de maig.

En aquesta conferència participaran:

Dra. Briseida Gil, Coordinadora de l'Àrea Quirúrgica de l'Hospital General Mateu Orfila. La seva intervenció se centrarà en el "Maneig del dolor del part: l'epidural, veritats i mites".

Dr. i advocat Josep Garrido, Coordinador Unitat del Dolor de l'Hospital General de Granollers. "La comunicació entre el metge i el pacient. Versió actual, consideracions metge legals ".

Dr. José Cid Calzada, Unitat del Dolor i del Servei d'Anestesiologia i Reanimació del Complex Hospitalari de Toledo. "Per què el dolor es pot fer crònic?"

Dr. Alfonso Vidal Marcos, cap Unitat Dolor de l'Hospital Sud, membre del EMNIPRE (European Multidisciplinary Network in Pain Research and Education) i professor d'Anestesiologia de la Universitat Complutense de Madrid. "Alimentació i dolor".

L'acte està obert al públic en general.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell