Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell escenifica el Tractat d'Amiens

El proper diumenge 10 de maig es commemorarà un cop més a la Plaça Esplanada des Castell, a les 12 hores, la hissada de la bandera del Regiment de Sòria després del Tractat d'Amiens

Es tracta d'una iniciativa que sota la denominació de Menorca Britànica organitzen conjuntament l'Ajuntament d'Es Castell, la Fundació Destí i el Consorci Museu Militar de Menorca des del mes de maig de 2013. La de diumenge que serà l'onzena ocasió que es celebra aquest acte i el primer de l'actual temporada turística.

Es Castell es traslladarà al 16 juny de 1802 mitjançant una "performance" amb personatges caracteritzats de l'època i una posada en escena al més pur estil militar de llavors. Unes 30 persones escenificaran el Tractat d'Amiens en el qual representants del segon batalló del Regiment de Sòria van rebre l'illa de Menorca de mans dels britànics. Està prevista la participació de vuit músics, dos genets, dos canons, quatre fusellers, vuit abanderats i vuit artillers. En definitiva, més del doble d'actors que en edicions anteriors.

Com és habitual, es dispararan dues salves de canó, complint les ordres de Carles III, que va manar a que tots els vaixells que passessin davant del Castell de Sant Felip havien de disparar els seus canons amb salves, a manera de salutació i com a gest d'obediència al rei.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell