Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell acull el II Triatló Sprint Sasga Yachts 2015

Cala Pedrera serà l'escenari el proper diumenge dia 7, a partir de les 9 del matí, del 2n Triatló Sprint Sasga Yachts que se celebra a Es Castell.

Un total de 40 atletes ja s'han inscrit per fer la prova i l'entitat organitzadora de l'esdeveniment, Lô Esport, espera cobrir les 70 places disponibles per a aquesta competició.

Els esportistes hauran de superar un recorregut de 750 metres de natació a Cala Pedrera, 20 quilòmetres en bicicleta entre Sol del Este i Cala Sant Esteve i 5 quilòmetres de cursa entre Maó i Es Castell.

A més, Lô Esport ha organitzat també de forma paral·lela un duatló infantil per a nens / es a partir dels 7 anys d'edat. Els més joves han de realitzar un circuit de 2 quilòmetres en bicicleta i 600 metres de cursa.

L'alcalde de la localitat, Lluís Camps, ha manifestat la seva satisfacció perquè és el segon triatló que es celebra a Es Castell en un curt període de temps, un esdeveniment important perquè atrau un nombre destacable de membres de l'organització, voluntaris, assistència sanitària , Policia Local, atletes participants, familiars i acompanyants.

 
Imatges relacionades
 
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell