Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Els ciutadans d'Es Castell pagaran menys IBI

Els ciutadans d'Es Castell pagaran menys IBI. La decisió de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Es Castell de sol·licitar a la gerència regional de cadastre la possibilitat d'aplicar coeficients d'actualització als valors cadastrals, implicarà una reducció del rebut de l'IBI.

Els valors cadastrals a Es Castell es troben, de mitjana, avui en dia un 57% per sobre del valor de mercat i per a corregir aquest augment correspon aplicar un coeficient d'actualització del 0,92%, la qual cosa significaria una baixada de 8% del valor cadastral.

Cal destacar que aquesta iniciativa, que entrarà en vigor el proper any 2016, implicarà també automàticament un descens de l'Impost de Successions i l'Impost de Patrimoni, així com l'Impost sobre l'Increment del Valor de Naturalesa Urbana (Plusvàlua).

D'altra banda, la Llei 16/2013, de 29 d'octubre que obligava a augmentar un 6% el tipus impositiu de l'IBI deixarà de tenir efecte sobre el rebut de l'IBI en l'exercici 2016.

Amb aquesta iniciativa l'equip de govern de l'Ajuntament d'Es Castell compleix amb la seva promesa electoral d'abaixar els impostos municipals i al mateix temps seguir millorant els serveis i prestacions del municipi.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell