Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La música envaeix la Plaça Esplanada des Castell

Demà dimecres 5 d'agost la Plaça Esplanada des Castell acollirà una nova edició de “Música a la Fresca Es Castell 2015”, una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell amb la col.laboració dels establiments del municipi.

El duo Blanco i Vitus actuarà a la zona 1 al costat del Bar Toni, la rumba flamenca de Los Chaveas animarà la vetllada a la zona 2 en el Mos Art i, finalment, els amants del swing, el jazz i el blues podran gaudir de les interpretacions del grup Jazzticfart a la zona 3, on s'ubica el Bar Jaleo.

“Música a la Fresca” és una iniciativa que se celebra a Es Castell tots els dimecres des del passat mes de juliol amb l'objectiu de dinamitzar econòmicament el municipi, així com també amb l'interés d'oferir una actividad lúdica molt apropiada pels mesos d'estiu.

La col.laboració dels bars, restaurants i comerços en general del municipi és una constant en el nostre poble que permet portar a terme iniciatives com aquesta.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell