Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Nou equipament per a la Plaça Esplanada

L'Ajuntament des Castell ha adquirit un nou equipament per a la Plaça Esplanada, consistent en una passarel·la de veles tensades amb una estructura de cinc metres d'ample per deu metres de fons. El nou mobiliari urbà s'ha instal·lat just en l'accés al parc infantil de la zona, amb l'objectiu d'habilitar un espai d'ombra en un lloc molt concorregut per nens i nenes de poca edat i els seus familiars.

Amb aquesta iniciativa, l'equip de govern municipal pretén seguir adequant l'espai més cèntric del poble, amb el principal objectiu de que es converteixi en un espai agradable de trobada de tots els residents i visitants d'Es Castell.

El tibat de la passarel·la de veles permet la composició d'una figura geomètrica quadrangular amb costats desnivellats, el que afavoreix l'ombrejat de la zona i una visualització agradable. A més, està construït amb un material reciclable, resistent als estripis i l'esquerdament, que no es podreix ni es descoloreix i amb 10 anys de garantia del fabricant contra la degradació a causa dels raigs solars.

L'empresa Eima Menorca des Castell ha estat l'encarregada de dur a terme la instal·lació d'aquest equipament.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell