Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

El Mercat de Nit torna aquest dilluns a Es Castell

El proper dilluns 17 d'agost al carrer Sant Josep de Es Castell acollirà una setmana més una nova edició del Mercat de Nit Es Castell 2015, una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de la localitat que es va començar a celebrar el passat 29 de juny.

Uns 70 artesans oferiran els seus articles en un ambient propi de l'estiu i amenitzat amb música en viu. Entre les 20 hores i fins a les 12 de la nit es podran adquirir productes de bijuteria, cuir, vidre, fusta, formatges, embotits, litografies, articles de bellesa, roba, encens, espelmes led, articles i jocs infantils, etc.

Cal recordar que l'objectiu de la iniciativa és principalment dinamitzar econòmicament el municipi i oferir una activitat lúdica, comercial i turística molt apropiada per als mesos d'estiu.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell