Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

El muntatge expositiu itinerant sobre l'obra i la figura d'Àngel Ruiz i Pablo arriba a l’Ateneu des Castell

Dintre de les actuacions promogudes pel Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca en el marc de l'Any Àngel Ruiz i Pablo, des del dia 18 fins el 28 de setembre romandrà exposat a l’Ateneu des Castell un muntatge expositiu sobre l'obra i la figura d'aquest escriptor, fill il·lustre del nostre poble.

Així, a través de nou plafons explicatius es podrà fer un recorregut per la biografia d'Àngel Ruiz i Pablo, la seva producció en els diferents gèneres de la literatura, tant en llengua castellana com en llengua catalana, i l'estil literari tant de les seves novel·les com de la seva obra poètica.

 
Imatges relacionades
 

Enllaços Relacionats
Plafons explicatius

Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell