Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

El muntatge expositiu itinerant sobre l'obra i la figura d'Àngel Ruiz i Pablo arriba a l’Ateneu des Castell

Dintre de les actuacions promogudes pel Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca en el marc de l'Any Àngel Ruiz i Pablo, des del dia 18 fins el 28 de setembre romandrà exposat a l’Ateneu des Castell un muntatge expositiu sobre l'obra i la figura d'aquest escriptor, fill il·lustre del nostre poble.

Així, a través de nou plafons explicatius es podrà fer un recorregut per la biografia d'Àngel Ruiz i Pablo, la seva producció en els diferents gèneres de la literatura, tant en llengua castellana com en llengua catalana, i l'estil literari tant de les seves novel·les com de la seva obra poètica.

 
Imatges relacionades
 

Enllaços Relacionats
Plafons explicatius

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell