Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell promociona els productes de l'Illa

Tots els dilluns durant l'estiu uns 70 comerciants es reuneixen al Mercat de Nit d'Es Castell per oferir els seus productes, alguns dels quals estan fets a mà. Es tracta d'una excel·lent ocasió per adquirir productes originals i de qualitat a un bon preu.

Per tant, avui dilluns 24 d'agost al carrer Sant Josep de la localitat, entre les 20 hores i fins a les 12 de la nit, es podran comprar productes de bijuteria, cuir, vidre, fusta, formatges, embotits, litografies, articles de bellesa, roba, encens, espelmes led, articles i jocs infantils, etc.

Cal recordar que es tracta d'una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Es Castell que es va començar a celebrar el passat 29 de juny, l'objectiu és dinamitzar econòmicament el municipi i oferir una activitat lúdica, comercial i turística molt apropiada per a aquesta època de l'any.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell