Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La música torna aquest dimecres a Es Castell

El programa la “Música a la Fresca Es Castell 2015” omplirà de nou de música el Carrer Gran del municipi a partir de les 21 hores, amb l'actuació de Joan Carles a la zona dels bars Isla i San Mamés i de Fusiona2 al costat de Can Omi, Snoopy i Bar Delfín.

El cantant Joan Carles en oferirà un repertori de música tradicional menorquina mentre que Fusiona2, un duo format per José Luis Linares Martínez, de Es Castell, i Bep Fàbregues Vinent, de Maó, animaran la nit amb el ritme de la “spanish rumba fusion”, tal i com els mateixos artistes defineixen les seves cançons.

“Música a la Fresca” és una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell amb la col.laboració dels establiments del municipi i que se celebra tots els dimecres des del passat mes de juliol, amb l'objectiu de dinamitzar econòmicament el municipi, així com també amb l'interés d'oferir una actividad lúdica molt apropiada pels mesos d'estiu.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell