Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell celebra l'últim Mercat de Nit de la temporada

Avui dilluns 31 d'agost se celebrarà a Es Castell l'últim Mercat de Nit de l'estiu, una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de la localitat que es va començar a celebrar el passat 29 de juny i que ha complert amb el seu principal objectiu de dinamització econòmicament del municipi.

Per tant, avui es reuniran de nou uns 70 comerciants amb l'objectiu d'oferir els seus productes, alguns dels quals cal recordar que estan fets a mà.

A partir de les 20 hores i fins a la mitjanit el carrer Sant Josep es convertirà en un gran aparador de productes de bijuteria, cuir, vidre, fusta, formatges, embotits, litografies, articles de bellesa, roba, encens, espelmes led, articles i jocs infantils, etc.

Aquesta iniciativa, conjuntament amb el programa "Música a la Fresca" que va finalitzar el passat dimecres, han estat les activitats més rellevants que s'han dut a terme durant tot l'estiu a Es Castell, amb la finalitat d'oferir una activitat lúdica, comercial i turística molt apropiades per a aquesta època de l'any.

 
Imatges relacionades
 

Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell