Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Paco Vallejo, campió d'Espanya d'escacs

L'escaquista natural d'Es Castell s'ha proclamat aquesta tarda campió d'Espanya d'escacs després de fer taules en la novena i última ronda amb el català Josep Manuel López, en el transcurs del Nacional Absolut que s'ha celebrat a Linares (Jaén) des del passat 23 d'agost i en què han participat un total de 101 escaquistes.

Vallejo conquesta així el seu quart títol de campió d'Espanya d'escacs després de superar en el desempat el murcià resident a Madrid David Antón i al navarrès Mikel Huerga. A la penúltima jornada, disputada ahir diumenge, va acabar amb sis punts i mig i fent taules amb el cubà nacionalitzat Renier Vázquez.

L'Ajuntament des Castell s'honra a transmetre la seva més sincera felicitació a un dels seus ciutadans més universals, Paco Vallejo, ia tota la seva família, amb l'orgull que suposa poder compartir veïnatge amb un campió nacional d'escacs.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell