Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell felicita a la Reina Isabel II d'Anglaterra

La Reina Isabel II d'Anglaterra s'ha convertit avui dimecres 9 de setembre en la monarca que més anys ha governat al Regne Unit, batent el rècord que fins ara ostentava la reina Victòria.

Cal destacar a més que Isabel II és la reina més longeva de la història del Regne Unit i de tot el món als seus 89 anys d'edat, ja que la seva rebesàvia, la reina Victòria (1819-1901), va viure fins als 81 anys.

Isabel II, que va arribar al tron en 1952 després de la defunció del seu pare Jordi VI, supera en edat al sultà de Malàisia, Abdul Halim Muadzan, i al rei de Tailàndia, Bhumibol Adulyadej.

Es tracta d'una efemèride molt important i, a causa d'això, l'Ajuntament d'Es Castell, conscient de la seva història i per respecte a la nombrosa colònia de britànics residents al municipi, ha decidit sumar-se a aquesta celebració felicitant a la reina Isabel II en una data tan entranyable per a tots els ciutadans de la Gran Bretanya.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell