Ajuntament des Castell
inici · avís legal · accesibilitat · rss · contactar  Cambiar de idioma al catalan  Cambiar de idioma al español 
Buscar
LOGO foto cabecera
Volver a la pagina de inicio Ir a la pagina de busqueda de informacion Email de contacto
Salutació del Batle Salutació del Batle

Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio
WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans

L'oci, la cultura i l'esport es troben aquest dissabte a Es Castell

Els habitants d'Es Castell tenen al seu abast més de 30 activitats de tot tipus amb l'objectiu comú d'oferir un ampli ventall d'alternatives per a totes les edats.

Judo, bàsquet, vela, bàdminton, música, pintura, costura, cuina, gimnàstica rítmica, ioga, escacs, futbol, fotografia, teatre ... La llista és molt àmplia i, amb la intenció de fomentar l'oci, la cultura, l' esport i l'aprenentatge l'Ajuntament des Castell, a través de l'Àrea d'Educació i Cultura, ha organitzat la Fira d'Activitats Curs 2015-2016.

Aquest dissabte 19 de setembre, entre les 10 del matí i les 14 hores, pràcticament la totalitat de clubs esportius, entitats i associacions de la localitat oferiran tota la informació i algunes realitzaran fins i tot exhibicions de les seves disciplines a la Plaça Esplanada, amb la intenció d'incentivar la participació de les persones que així ho desitgin.

En aquesta iniciativa hi haurà representants d'un total de 21 clubs, associacions, grups i entitats de Es Castell: l'Escola de Música, Menorca Bàdminton Es Castell, Colla de Geganters i Grallers des Castell, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, Club Judo Es Castell, Centre de Cultura, Tot Ball, Atlètic Villacarlos, Club Rítmic Es Castell, Club de Jubilats, CB Es Castell, Revel'art Fotografia, Associació de Veïns des Castell, Àrea d'Esports de l'Ajuntament, Club Tennis Taula Es Castell, Grup Folklòrik Castell de Sant Felip, Grup Voleibol Es Castell, Casal de Joves, Escola d'Adults, Club Nàutic Villacarlos i Espai Lúdic.

L'equip de govern de l'Ajuntament de la localitat vol agrair públicament a totes les persones que pertanyen a algun d'aquests col·lectius i als voluntaris la seva col·laboració per organitzar aquest esdeveniment.

Imatges relacionades
 

 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12