Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Nova col·laboració entre ABP i l'Ajuntament

Autoritat Portuària de Balears cedirà a l'Ajuntament des Castell 20 fanals que el consistori instal·larà en diversos llocs del municipi, un cop hagi adquirit la lluminària de baix cost corresponent.

Aquesta iniciativa s'emmarca en l'excel·lent relació que mantenen aquest organisme públic i l'Ajuntament que, de vegades, es tradueix en iniciatives d'aquestes característiques. No és la primera vegada que Ports de Balears cedeix mobiliari urbà a Es Castell que, en cas contrari, passaria a estar en desús tot i que encara pot ser d'utilitat. APB va cedir diversos bancs que es van instal·lar en diversos enclavaments del municipi.

Cal recordar que aquesta col·laboració mútua permet dur a terme projectes de major calat com el que s'executarà a partir del dia 2 de novembre, en finalitzar la temporada turística, que consistirà en la rehabilitació integral de Calasfonts. La iniciativa suposarà un canvi radical de l'estètica i de la funcionalitat de tota la zona a càrrec d'APB i l'Ajuntament aprofitarà per millorar el sanejament amb fons propis.

A més, es durà terme l'anivellament i substitució del paviment i la col·locació d'elements de seguretat. En definitiva, una intervenció d'envergadura per modernitzar i millorar una de les zones comercials i turístiques més importants de Menorca.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell