Ajuntament des Castell
inici · avís legal · accesibilitat · rss · contactar  Cambiar de idioma al catalan  Cambiar de idioma al español 
Buscar
LOGO foto cabecera
Volver a la pagina de inicio Ir a la pagina de busqueda de informacion Email de contacto
Salutació del Batle Salutació del Batle

Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio
WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans

Nova col·laboració entre ABP i l'Ajuntament

Autoritat Portuària de Balears cedirà a l'Ajuntament des Castell 20 fanals que el consistori instal·larà en diversos llocs del municipi, un cop hagi adquirit la lluminària de baix cost corresponent.

Aquesta iniciativa s'emmarca en l'excel·lent relació que mantenen aquest organisme públic i l'Ajuntament que, de vegades, es tradueix en iniciatives d'aquestes característiques. No és la primera vegada que Ports de Balears cedeix mobiliari urbà a Es Castell que, en cas contrari, passaria a estar en desús tot i que encara pot ser d'utilitat. APB va cedir diversos bancs que es van instal·lar en diversos enclavaments del municipi.

Cal recordar que aquesta col·laboració mútua permet dur a terme projectes de major calat com el que s'executarà a partir del dia 2 de novembre, en finalitzar la temporada turística, que consistirà en la rehabilitació integral de Calasfonts. La iniciativa suposarà un canvi radical de l'estètica i de la funcionalitat de tota la zona a càrrec d'APB i l'Ajuntament aprofitarà per millorar el sanejament amb fons propis.

A més, es durà terme l'anivellament i substitució del paviment i la col·locació d'elements de seguretat. En definitiva, una intervenció d'envergadura per modernitzar i millorar una de les zones comercials i turístiques més importants de Menorca.

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12