Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell escenifica la fi de la dominació britànica

El proper dilluns 12 d'octubre, coincidint amb la Festa nacional d'Espanya o Festa de la Mare de Déu del Pilar, Es Castell commemora per última vegada aquesta temporada turística la hissada de la bandera del Regiment de Sòria després del Tractat d'Amiens.


L'acte se celebrarà a les 12 hores a la Plaça Esplanada amb l'habitual posada en escena al més pur estil militar de llavors i es dispararan dues salves de canó, complint les ordres de Carles III que va manar que tots els vaixells que passessin davant del Castell de Sant Felip havien de disparar els seus canons amb salves, a manera de salutació i com a gest d'obediència al rei. Està prevista la participació de vuit músics, dos genets, dos canons, quatre fusellers, vuit abanderats-vuit artillers.

  
Cal destacar que aquest esdeveniment coincidirà amb l'últim dia de la XVIII Ruta de Tapes, una iniciativa en la qual participen en aquesta ocasió un total de 17 establiments que oferiran una tapa més una beguda (canya, vi o aigua) a canvi del mòdic preu de dos euros.


Es tracta, doncs, d'una excel·lent oportunitat per visitar un municipi que ofereix activitats interessants a residents i visitants amb l'objectiu de dinamitzar l'economia, el comerç, el turisme i l'oci.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell