Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Felicitació per a la selecció menorquina de futbol

L'Ajuntament des Castell s'enorgulleix de la selecció menorquina de futbol ja que s'ha proclamat campiona de Balears en la categoria cadet.

Els menorquins es van imposar a eivissencs i mallorquins i ahir dilluns van aconseguir a Palma de Mallorca la victòria i el campionat regional, després de realitzar una excel·lent competició.

Cal destacar que la selecció menorquina de futbol a la categoria cadet compta a les seves files amb un nombrós grup de futbolistes que provenen de l'Atlètic Villacarlos. A causa d'això, l'equip de govern municipal i tota la corporació volen felicitar a aquests futbolistes en particular ia tota la selecció en general pel campionat que han guanyat de forma tan meritòria. Enhorabona!

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell