Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Els bars d'Es Castell serveixen 7.835 tapes en tres dies

La celebració de la XVIII edició de la Ruta de Tapes el cap de setmana passat a Es Castell va finalitzar amb un total de 7.835 tapes servides pels 17 establiments participants, la qual cosa suposa uns ingressos de diversos milers d'euros per a aquests locals del sector de la restauració.

A més, cal destacar l'efecte crida que va generar aquesta iniciativa que es va transformar en una gran afluència de clients que no només van degustar les tapes perquè, a més, van aprofitar la seva visita a Es Castell per quedar posteriorment a sopar, de manera que la celebració de la Ruta de Tapes va beneficiar també a alguns bars i restaurants que no s'havien adherit a la mateixa.

Les xifres posen de manifest que l'esdeveniment en qüestió ja s'ha consolidat en el calendari d'activitats de Menorca i que compleix amb escreix el seu principal objectiu de dinamització de l'economia local i insular.

L'organització d'activitats de lleure que fomenten que molts ciutadans de tota l'illa visitin Es Castell suposen un al·licient per incentivar la mobilitat de persones i, en conseqüència, es tracta d'una forma molt original de donar suport i promoure l'activitat econòmica al municipi.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell