Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell es prepara per celebrar Tots Sants i Halloween

L'Àrea d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de la localitat ha preparat un programa d'actes per a la celebració de Halloween i la Festa de Tots Sants, l'eix central seran els tradicionals bunyols i l'anomenat Túnel del Terror.

El proper dissabte 31 d'octubre, a partir de les 19.30 hores, la Plaça del Mercat serà un cop més l'escenari d'aquesta activitat, que es prolongarà mentre hi hagi demanda al respecte. El preu de l'entrada al Túnel és d'un euro i es destinarà com a donatiu a la causa Sempre Saló. A més, es procedirà a la venda de coques, bunyols, entrepans i begudes també pel mòdic preu d'un euro.

A partir de les 21 hores una part de la festa es traslladarà a la Plaça Esplanada amb un concert de música terrorífica a càrrec de Fusiona 2.

Diumenge dia 1 de novembre al matí la festa continuarà al mateix lloc a les 11 hores amb l'actuació dels Majors d'Adagio i un 1 boti-boti per als més joves. A més, el Club de Judo d'Es Castell s'instal·larà un estand durant tot el dia per vendre bunyols amb l'objectiu de finançar el seu viatge de fi de curs.

Aquesta iniciativa no seria possible sense la participació de les empreses col·laboradores Perruqueria Bel Pons, Fleca Maruja, Carnisseria Can Nito, Fleca Can Senyalet, Supermercat Suma Maria Francisca Ramon, Ca n'Andres, Ràdio Es Castell i Megasound.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell