Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

El parc de Santa Anna, víctima del vandalisme

L'Ajuntament des Castell denuncia els actes de vandalisme que ha patit el parc de Santa Anna durant la passada nit i que ha afectat el mobiliari urbà i molt especialment a les màquines de gimnàstica ubicades en aquest lloc.

El parc de Santa Anna és un espai verd obert al públic en general i dotat d'uns bancs de pedra que han aparegut plens de pintura. Fins i tot algun ha estat arrencat del sòl i desproveït de les potes que el sustenten. A més, la majoria del mobiliari instal·lat a la zona per fomentar la pràctica de l'esport també ha estat embrutat amb pintura.

Es tracta, en definitiva, d'un acte reprotxable perquè ha espatllat el mobiliari urbà d'un parc que és de domini públic i que paguen tots els ciutadans. Aquesta mena d'iniciatives no beneficien a ningú i tenen un cost que repercuteix directament en les arques municipals i, per tant, en tots els habitants d'Es Castell.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell