Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La família com a eix central de l'educació

L'Àrea de Serveis Socials Comunitaris Bàsics de l'Ajuntament des Castell aposta per l'educació en l'entorn familiar i, per aquest motiu, ha organitzat per vuitè any consecutiu les Jornades de Família.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és tractar temes d'interès que afecten al desenvolupament i el creixement de la població més jove, de manera que es pretén ajudar els pares en la seva educació gràcies a l'experiència dels professionals del sector.

El primer taller tindrà lloc el dimecres 4 de novembre a les 19 hores a la Sala d'actes de l'Ajuntament de la localitat. El psicòleg expert en Coaching José Ignacio Carreras parlarà sobre "Els mindfullnes, atenció plena com a eina per educar".

El segon taller "Tractar la sexualitat amb els fills" serà impartit per Mauro Bolmida, psicòleg, psicoterapeuta i coach. La data prevista és el dimarts 10 de novembre a la mateixa hora i lloc.

En el tercer i últim taller es parlarà sobre els "transtorns alimentaris en l'adolescència". La ponent serà Magda Yebra, psicòloga de l'Hospital Mateu Orfila, i aquesta iniciativa es durà a terme el dijous 19 de novembre a les 19 hores a la sala d'actes de l'Ajuntament.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell