Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 
El projecte de remodelació suposarà una inversió de 516.100 euros.

Es Castell recupera el Mirador de Sa Punta en Calesfonts

L'Ajuntament des Castell i el Club Nàutic Villacarlos han signat un conveni que donarà estabilitat a l'entitat social i esportiva i permetrà recuperar l'activitat de restauració a l'edifici públic que és seu del club, mitjançant un projecte de remodelació que suposarà una inversió de 516.100 euros.

L'alcalde des Castell, Lluís Camps, va destacar aquest dilluns la important rehabilitació que experimentarà l'edifici, situat en una zona de gran atractiu del municipi, en la Miranda de Calesfonts, amb entrada també des de la cala, així com el fet que el conveni contempli a més la recuperació per a l'ús col·lectiu de l'antic mirador, conegut com el Mirador de Sa Punta, al que ara calia accedir a través de les instal·lacions del restaurant.

Amb l'obra prevista s'habilitarà una zona de pas pública al mirador i s'eliminaran barreres arquitectòniques. L'edifici canviarà el seu aspecte amb la incorporació de vidrieres.

La recuperació de l'activitat de restaurant, ara abandonada, és vital com a via d'ingressos per al club, fundat en 1973, per mantenir l'activitat, l'objecte social de la qual és fomentar l'esport en les modalitats de vela, piragüisme i activitats subaquàtiques.

El conveni va ser aprovat en l'últim ple de l'Ajuntament, amb els vots a favor de PP, PI i Som i l'abstenció de PSOE.

http://menorca.info/menorca/local/2015/498719/castell-recupera-mirador-punta-calasfonts.html

 
Imatges relacionades
 
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell