Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 
Consistiran en una rehabilitació integral del paviment i en la col·locació d'elements de seguretat

Obres de millora de Calesfonts

Autoritat Portuària va anunciar el dimecres 4 de novembre l'inici de les obres de millora en Calesfonts, Es Castell, una vegada que ha conclòs la temporada turística. Les obres consistiran en una rehabilitació integral del paviment i també es col·locaran elements de seguretat a la zona del passeig com baranes.

Gràcies a l'acord entre Autoritat Portuària de Balears i l’Ajuntament des Castell, Ports cedirà vint faroles al consistori procedents de la reforma perquè quedin instal·lats en altres punts del municipi.

L'obra es va adjudicar a Construcciones Olives per 146.000 euros, la qual cosa suposa 34.000 euros d'estalvi respecte al preu basi de licitació. El termini d'execució és de dos mesos.

http://menorcaaldia.com/empiezan-las-obras-de-mejora-de-calasfonts/

 
Imatges relacionades
 
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell