Ajuntament des Castell
inici · avís legal · accesibilitat · rss · contactar  Cambiar de idioma al catalan  Cambiar de idioma al español 
Buscar
LOGO foto cabecera
Volver a la pagina de inicio Ir a la pagina de busqueda de informacion Email de contacto
Salutació del Batle Salutació del Batle

Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio
WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans

La Policia Local realitza 313 intervencions de suport als ciutadans

La Policia Local des Castell ha intervingut en un total de 313 ocasions per ajudar els ciutadans: 229 per requeriments dels veïns, 71 per auxiliar en actes socials i 13 com a mediadors en conflictes veïnals.

La Memòria d'Activitats de la Policia Local des Castell corresponent a l'any en curs posa de manifest que el 2015 els agents han intervingut en un total de 24 accidents de circulació i s'han realitzat 46 gestions referents a vehicles en estat d'abandó.

L'informe de les actuacions que ha dut a terme la Policia Local fins al passat dia 5 de novembre d'aquest any posa de manifest una lleugera diferència del nombre de denúncies per infraccions a l'ordenança de tinença d'animals en comparació amb l'any anterior, ja que de les 56 sancions en 2014 s'ha passat a un total de 50 en 2015, tenint en compte que encara queda més d'un mes per finalitzar l'any.

En aquest apartat, les denúncies redactades per no recollir les defecacions dels gossos han baixat, 6 denúncies el 2014 i només 2 en 2015, així com també s'han tramitat menys infraccions per cans solts a la via pública, 48 en 2014 i 40 en 2015.

D'altra banda, cal destacar que la Policia Local des Castell ha redactat un total de 385 parts per desperfectes i incidències a la via pública i mereixen una especial menció les 47 intervencions en serveis d'ordre públic. Però, sobretot, no hem d'oblidar la important tasca de col·laboració i ajuda a l'administració pública i als ciutadans que exerceixen els policies locals d'Es Castell.

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

 

Ajuntament des Castell

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12