Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell enceta el Nadal amb una recollida d'aliments

L'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell, conjuntament amb Càrites i l'Esglèsia Anglicana, ha organitzat una recollida de productes nadalencs per les families més necessitades del municipi.

Aquesta iniciativa, sota el missatge “Un Nadal per a tots”, es portarà a terme el pròxim diumenge 6 de desembre a la carpa de la Plaça Esplanada en el transcurs de la Fira de Nadal 2015, una iniciativa que reunirà uns 30 comerços, entitats i associacions de tot tipus a partir de les 10 del matí del dissabte abans (5 de desembre) i fins les 14 hores de diumenge (6 de desembre).

L'Escoleta Es Soleiet acollirà un taller de decoració nadalenca a les 10 hores de dissabte i, dues hores més tard, es decorarà un Arbre de Nadal i es cantaran nadales. Els Geganters i Grallers des Castell amenitzaran el mercat a partir de les 17 hores, donant pas a tot un seguit d'actuacions que tindràn continuïtat fins a la nit i al llarg de tot el matí de diumenge.

Cal destacar que la fira coincideix amb la celebració de la XIX edició de la Ruta de Tapes, un esdeveniment en què participaran un total de 13 bars i restaurants de la localitat des de les 12 del migdia fins a les 20 hores del dissabte 5 i el diumenge 6 de desembre.

Aquest serà el punt de partida d'un programa d'activitats molt complert que ha organitzat l'Àrea de Cultura per celebrar el Nadal que inclou competicions esportives, la novedosa Fira des Castell els dies 12 i 13 de desembre, nadales al carrer els dies 17 i 18 a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música i del col·legi Àngel Ruiz i Pablo, una gangaria d'antiguitats els dies 19 i 20 i els actes centrals de les festes com són les cavalcades del Pare Noel dia 19, la del Ambaixador dels Reis Mags dia 26 i la seva arribada dia 5 de gener al Moll d'en Pons.

No convé oblidar la representació dels Pastorells al Centre de Cultura dia 27 i que la nit de Cap d'Any l'Ajuntament convida a raïm i cava a tots els residents i visitants. A més, com és tradició al nostre municipi, el dilluns dia 6 de gener els Reigs Mags repartiran els regals porta a porta des de primera hora del matí.

 
Enllaços Relacionats
Programa Nadal 2015

Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell