Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell ret homenatge a Àngel Ruiz i Pablo amb una escultura

El diumenge 6 de desembre a les 11 del migdia l'alcalde de la localitat, Lluís Camps, i la presidenta del Consell, Maite Salord, van inaugurar un bust dedicat al periodista i escriptor Ángel Ruiz i Pablo.

El cost de l'escultura és d'uns 6.000 euros i s'ha sufragat a parts iguals entre l'Ajuntament d'Es Castell i el Consell de Menorca. És obra de l'artista de Ciutadella establerta a Barcelona Mariona Piris i s'ha situat davant de la nova biblioteca municipal (al C / Miranda de Cala Corb).

La iniciativa s'emmarca en el programa d'activitats organitzat pel Consell Insular de Menorca, l'Institut Menorquí d'Estudis (IME) i l'Ajuntament des Castell amb motiu de la celebració durant 2015 de l'Any Àngel Ruiz i Pablo.

Cal destacar que a continuació de la inauguració, a les 11.15 hores, es va presentar al saló de plens del Consistori el llibre Episodis Ribereños (1906), obra del novel·lista natural d'Es Castell. En finalitzar l'acte s'inicià des d'aquest emplaçament una ruta literària pel municipi.

 
Imatges relacionades
 
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell