Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell recull desenes de productes nadalencs per als més desfavorits

L'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell va portar a terme el passat diumenge matí, en el transcurs de la Fira de Nadal, una campanya de recollida de productes nadalencs per les families més necessitades del municipi.

Sota el missatge “Un Nadal per a tots”, aquesta iniciativa va aconseguir recollir una gran quantitat d'aliments tradicionals d'aquestes dates tan assenyalades, amb l'objectiu de repartir-ho amb posterioritat entre les families del municipi que no es poden permetre la seva adquisició.

La regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de la localitat, Matilde Mamajón, agraeix en nom de tota la Corporació Municipal les aportacions dels ciutadans i la inestimable col.laboració dels voluntaris que van ajudar en la recollida d'aliments i, sobretot, a Protecció Civil, ja que gràcies a ells el Nadal arribarà a tots els vesins del poble.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell