Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 
Animar-vos a participar !! Ens veiem el dissabte !!

Concurs Dibuixa sa teva Mascota - Fira es CAstell

Dibuixa la teva mascota !!

Atenció famílies !! Per a la fira des CAstell 2015 que organitzem el pròxim cap de setmana, a la carpa de l'Esplanada tenim preparada una activitat que us encantarà:

Els vostres fills poden fer un dibuix a llapis, bolígraf, pinzell, pintures... val qualsevol tipus de tècnica artística no digital (fotos no, només dibuixos).

El protagonista del treball haurà de ser la vostra mascota o mascotes. Només es podrà presentar un dibuix per nen o nena.

Per presentar el vostre dibuix teniu que lliurar-ho en l’estand nº2 CAN ROTGER situat a l'entrada de la fira i formareu part de l'exposició.

Podeu dur el dibuix fet de casa o fer-lo en la mateixa fira el dissabte dia 12 o el diumenge dia 13, fins a les 11:00 h.

A les 12:00h es durà a terme el tancament del concurs amb el lliurament de premis als tres primers classificats per gentilesa de Can Rotger.

Animar-vos a participar !! Ens veiem el dissabte !
Ah ! I No oblideu posar el vostre nom i telèfon de contacte darrera del dibuix !!

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell