Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La primera fira de mascotes de Menorca se celebra a Es Castell

El proper cap de setmana se celebrarà al municipi la Fira Es Castell, un esdeveniment d'àmbit insular dedicat als gossos i animals de companyia en general.

A partir de les 10 del matí del proper dissabte 12 i fins el diumenge 13 de desembre a les 14 hores es duran a terme desfilades, tallers, demostracions, una perruqueria canina pentinarà a la teva mascota totalment gratis i un veterinari passarà consulta també de manera gratuïta. A més, els nens / es que així ho desitgin podran participar en un concurs infantil que consistirà en "dibuixa la teva mascota".

La primera activitat es levará a terme a les 12 del migdia de dissabte, a l'esplanada de gespa just davant del Museu Militar, i consistirà en una demostració de tècniques d'ensinistrament caní a càrrec del Centre Agility d'Alaior. A més, durant tota la jornada els nens / es podran dibuixar la seva mascota per participar en un concurs. A la tarda, a les 18 hores, es realitzarà una desfilada de gossos organitzada per Perruqueria Cussets. Al dia següent, els nens podran seguir dibuixant la seva mascota fins a les 11 hores, quan el jurat escollirà els tres guanyadors. Una hora més tard es lliuraran els premis de l'esmentat concurs atorgats per Ca'n Rotger i, finalment, a les 13 hores se celebrarà una altra demostració a càrrec d'Agility Alaior.

Es tracta d'una iniciativa innovadora de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament des Castell, que tindrà lloc a la carpa situada a la Plaça Esplanada i en la qual col·laboren diverses empreses i associacions com la Protectora d'Animals de Maó.

L'Ajuntament de la localitat anima a tots els menorquins i turistes a visitar la primera fira dedicada a les mascotes que se celebra a l'illa ia gaudir de les activitats previstes.

 
Properes activitats GANGÀRIA Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell