Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Recollida d'aliments al CEIP Àngel Ruiz i Pablo

Les àrees de Serveis Socials i Educació de l'Ajuntament des Castell han portat a terme una recollida d'aliments al CEIP Àngel Ruiz i Pablo per a les famílies més desfavorides.

La iniciativa s'ha realitzat en col·laboració amb Càritas i l'Església Anglicana i s'emmarca en el programa "Un Nadal per a tots", una iniciativa de l'equip de govern municipal que va arrencar el passat 6 de desembre en el transcurs de la Fira de Nadal, amb l'objectiu d'ajudar a les persones i famílies que no disposen de recursos econòmics perquè també puguin sumar-se a les celebracions d'aquestes dates.

Les regidores de Serveis Socials, Matilde Mamajón, i Educació, Begoña Mercadal, agraeixen especialment la desinteressada col·laboració de pares, mares, professors i l'APIMA del col·legi Àngel Ruiz i Pablo en aquesta campanya de recollida d'aliments.

Càritas Diocesana de Menorca és ara l'entitat encarregada d'elaborar unes cistelles de Nadal amb aquests productes, que es repartiran en breu entre les famílies més necessitades del municipi.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell