Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Concert de Nadal a benefici de Càrites a Es Castell

La Formació Orquestral i Rondalla Adagio i alumnes de l'Escola de Música des Castell oferiran un Concert de Nadal a benefici de Càrites Parroquial el próxim dissabte 26 de desembre, a les 20.30 hores, a l'Esglèsia del Roser.

Les àrees d'Educació i Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell tornen a unir sinergies amb l'objectiu d'ajudar a les families més desfavorides, tal com s'ha fet fins ara amb el programa “Un Nadal per a tots”. L'entrada al concert és gratuïta i només es demana que els assistents aportin un quilo de menjar que posteriorment es repartirà entre les persones més necessitades del municipi.

En aquest concert solidari col.laboren la Coral infantil Adagio, les soprans María José Sosa i Lola Navarro, els tenors José Sintes i Jaime Gomila, els barítons Juan Sánchez i Juan de la Llana, Micaela Galmés al piano, Francisca Sintes, Juana Olives, Carmen Olives, Marola Mercadal i el director Lluis Josep Ferrer.Ambaixador Reial

D'altra banda, cal destacar que el mateix dia, dissabte 26, però una hora abans, a les 19.30 hores, l'Ambaixador dels tres Reis Mags passejarà pels carrers del poble i recollirà les cartes dels nens al Centre de Cultura des Castell.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell