Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Carta agraïment

Les festes de Nadal ja han finalitzat després d'uns dies plens d'il·lusió i alegria. L'Àrea de Cultura i Educació de l'Ajuntament des Castell, en nom de tota la Corporació Municipal, posa de manifest la seva satisfacció pel desenvolupament dels diferents actes i agraeix el treball i la col·laboració de tots.

Volem felicitar un any més al Centre de Cultura per la seva important tasca no només durant aquestes dates però sí molt especialment per les activitats que han organitzat aquests dies com la representació dels Pastorells, les cavalcades del Pare Noel, l'Ambaixador dels Reis Mags i la més recent dels Reis Mags la tarda de dia 5 i el repartiment de regals a domicili durant el matí de dia 6 de gener. Tots aquests actes han tingut un important seguiment dels vesins i s'han desenvolupat amb un rotund èxit d'organització.

Agrair també a totes les persones que han fet possible el Mercat de Nadal, començant pels comerciants, els músics, els tallers i, en definitiva, a tots els que van col.laborar i participar en el seu desenvolupament. També volem manifestar el nostre més profund agraïment a totes les persones que van col.laborar en la recollida d'aliments amb motiu de la campanya conjunta amb l'Àrea de Serveis Socials “Un Nadal per a Tots”.

Fem extensius aquests agraïments també a totes les entitats esportives i educatives i d'oci del municipi per les activitats organitzades durant aquestes festes nadalenques. Gràcies a la seva tasca hem pogut gaudir de la representació de l'obra de teatre “Un Fadrinot en Apuros” a càrrec del Club de Jubilats des Castell, concerts de nadales a càrrec de l'Escola de Música des Castell i de l'Academia Adagio de Maó i d'altres iniciatives con els matins de cinema infantil, competicions de gimnasia rítmica, judo, voleibol, tenis taula, patinatge artístic...

Per finalitzar, l'Ajuntament des Castell agraeix un cop més la dedicació dels voluntaris de Protecció Civil, la Policia Local i els treballadors de la Brigada Municipal per l'esforç addicional durant aquestes festes, perque així residents i visitants hem pogut gaudir amb normalitat de tots els actes organitzats amb motiu de les recentment acabades festes de Nadal 2015-2016.

Moltes gràcies a tothom!


Equip de Govern Ajuntament des Castell

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell