Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Benedicció d'animals i torrada popular per celebrar Sant Antoni

La tradicional festa de Sant Antoni es celebrarà a Es Castell el pròxim cap de setmana amb els actes centrals de la torrada popular i la benedicció d'animals els dies 16 i 17 de gener respectivament.

El dissabte, 16 de gener, se celebrarà la torrada popular de sobrassada i botifarró, a la carpa ubicada a la Plaça Esplanada. Les activitats començaran a partir de les 17.30 hores amb un taller de màscares per a fiets i l'actuació, una hora més tard, d'Edu El Mago. A partir de les 20 hores començarà al mateix lloc la torrada popular de sobrassada i botifarró, amb un mòdic preu d'un euro per a la beguda i dos euros per al menjar. La recaptació serà a benefici de la Colla de Geganters i Grallers des Castell i animarà la vetllada la música de Blue Moon. Cal destacar que en el transcurs de la festa es procedirà al sorteig de un menú per a dues persones al Cafè Retaurant Dit i Fet del Carrer de Sa Lluna de Maó.

Diumenge dia 17 de gener a les 11 hores del matí, Eucaristia a la Parròquia del Roser i a les 11.45 hores, benedicció d'animals davant de l'esglèsia. Posteriorment, a les 12 del migdía, el Grup Folklòric Castell de Sant Felip farà una demostració de balls tradicionals a la Plaça Esplanada i tancarà la jornada festiva un glosat, a les 19 hores al Centro de Cultura Villacarlos.

El programa d'actes contempla també la celebració d'una ruta literària dedicada a Àngel Ruiz i Pablo, un taller de trenes i maquillatge al Casal de Joves i un conta contes a la Biblioteca Municipal.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell